Помощ

Стъпки, които да следвате при дарение онлайн:

1. Изберете буква от буквара, която да "дарите", след което се активира бутонът ДАРИ. При клик на него се отваря страница с възможните платежни методи.

2. Изберете сума 10 лв, 20 лв, 50 лв или произволна сума над 1 лв. в оранжевото поле "Друга сума".

3. Избираме метод на плащане:

4. Попълвате лични данни в задължителните полета, след което трябва да се запознаете с Общите условия на сайта.

5. За да приключите с дарението натистене бутон "Завърши дарението". 

6. При предварително избрания метод на плащане, сайтът ще ви прехвърли към страницата на съответната платежна система:

  • С КАРТА: Ако сте избрали да дарите чрез  дебитна/кредитна карта: 

- Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта
- Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
- При успешна трансакция (получена авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.

  • PayPal: Ако сте избрали да дарите през системата на PayPal: Отваря се платежна страница на PayPal, където въвеждате вашите име и парола за вход в профила ви. При успешно влизане в личния ви профил на платежната система може да завършите плащането.
  • Epay: Акос те избрали да дарите през системата на Еpay: Отваря се платежна страница на Epay, където въвеждате вашите име и парола за вход в профила ви.При успешно влизане в личния ви профил на платежната система може да завършите плащането.
  • EasyPay: Ако сте избрали да дарите на каса на EasyPay: При завършване на дарението ще получите уникален номер, който да представите на касите на Easypay. 
  • Банков превод: Ако сте избрали да дарите чрез банков превод: Сумата трябва да бъде преведена на банковата сметка, упомената на страницата при финализиране на дарението.

Поканете повече дарители!

Споделете с Вашите приятели: