Книга "Малкият принц"

„Малкият принц” е книга, която казват, че човек трябва да прочете поне 3 пъти през живота си. Първият е преди навършването на 10 години, когато все още разсъждава по детски. Вторият е между 20 и 30 години, когато вече е пораснал, но все още търси себе си, а третият – след 50 години, когато вече е натрупал достатъчно богат житейски опит.

„Всички възрастни хора са били най-напред деца.“

Пишейки тези думи преди повече от 70 години, Антоан дьо Сент-Екзюпери вероятно не е предполагал колко популярни ще станат те. Тъй като осъзнаваме, че детството е изключително важен етап от живота на всеки човек, нашият екип създаде уникално по рода си издание на “Малкият принц” като част от партньорството между Orange center и УНИЦЕФ България. Всички приходи от продажбите на книгата ще бъдат дарени в подкрепа на програмите за образование на УНИЦЕФ България.

Изданието на книгата е изключително елегантно и бързо печели сърцата на всички ценители на стилното. Тази малка, но носеща силно послание книжка, ще Ви очарова с прелестните цветни илюстрации, дебелите корици и златна прорезка. Преводът на български език е дело на Лъчезар Минчев, а красивите илюстрации са в оригинал и са създадени от самия Антоан дьо Сент-Екзюпери.

Направете един незабравим подарък, подходящ както за малки, така и за големи. Зарадвайте малчуган с книжката, която всяко дете трябва да притежава. Поднесете на Ваш приятел книга, съчетаваща силното послание на автора с каузата на УНИЦЕФ България.

С покупката на тази книга Вие помагате да дарим знание за децата на България. Благодарим Ви!

Можете да поръчате книгата от нашия онлайн магазин ТУК.

"Алиса в Страната на чудесата"

Фантастичната история на Луис Карол, съдържаща магически сладкиши, усмихнати котараци, тайни врати и множество чудати животни, е една от вечните класики за деца. Сега вече може да се насладите на нейното луксозно издание, чиито твърди корици и златна порезка не само придават прекрасен вид, но и ще запазят книгата ви през годините.

С покупката на тази книга ти помагаш да дарим знание на децата в България. Благодарим ти!

Orange center дарява печалбата си в подкрепа на програмата на УНИЦЕФ България за образование.

Превод: Светлана Комогорова - Комата

Илюстрации: Джон Тениел

Поканете повече дарители!

Споделете с Вашите приятели: